Dnes je 21. 08. 2019

MOŘE CHUTÍ NA JAZYKU: PRAGUE MUSSEL WEEK PŘIVEZE DO PRAHY PRVOTŘÍDNÍ HOLANDSKÉ SLÁVKY

Autor: Redakce
Rubrika: nejčtenější
Čvc 23rd, 2019
0 komentářů

Festival Prague mussel week přiveze ve dnech 23. až 29. září do Prahy moře i s jeho největšími dary. Do více než stovky pražských restaurací dorazí přes 16 tun holandských slávek špičkové kvality. Mušloví fandové i úplní nováčci je budou moci ochutnat ve speciálním menu, a to díky slevovým voucherům jen za poloviční cenu.

Poslední týden v září Prahu zaplaví moře! Ve dnech 23. 9. až 29. 9. se odehraje pilotní ročník festivalu Prague mussel week, který do naší metropole přiveze přes 16 tun čerstvých slávek z Holandska. Ochutnáte je ve více než 100 pražských restauracích ve třech cenových kategoriích: Luxury (luxusní restauranty), Money for Value (střední cenová kategorie) a Bistro (dobrá kvalita za příznivou cenu). Na speciální mušlové menu navíc účastníci získají 50procentní slevu – stačí si jen na webu festivalu praguemusselweek.cz zdarma vygenerovat slevový voucher.

Proč ochutnat slávky?

Tak jako všechny mořské plody jsou především velmi zdravé. Díky Prague mussel weeku budete mít možnost ochutnat slávky prvotřídní kvality a velmi čerstvé. Od holandských producentů z města Yerseke do Prahy doputují již za 18 hodin od výlovu!

Prague mussel week podporuje řada nejznámějších osobností gastro byznysu, například Lea Skálová, Roman Vaněk, Filip Sajler, Kristina Nemčková, Martin Staněk, Jiří Schwarz. „Cílem festivalu je ukázat lidem, že mušle nejsou žádným luxusním nedostupným zbožím a že i u nás ve vnitrozemí mohou zažít pravé moře chutí na jazyku,“ uzavírá k festivalu corporate PR & Marketing Manager HOPI HOLDING a.s. Jan Škoda.